Talentrijk solliciteren


Talentrijk solliciteren... hoe doe je dat? 

Wil jij graag een nieuwe job waarin jij je competenties en natuurlijke talenten ten volle kan benutten zodat jij energie krijgt van je werk? Weet je eigenlijk niet zo goed wat jouw natuurlijke talenten zijn? Zie jij de vacature die het best past bij jouw gaven en talenten niet meer in het grote aanbod? Wil je graag wat meer vertrouwen opbouwen om je sollicitatiegesprek aan te gaan? Kan jij hulp gebruiken bij het opstellen van je CV en motivatiebrief?

In het traject talentrijk solliciteren gaan we samen aan de slag om allereerst door middel van een talentenscan te achterhalen welke jouw natuurlijke talenten zijn maar ook welke valkuilen roet in het eten kunnen gooien. We bespreken deze talentenscan tot in de details, je leert jezelf een stuk beter kennen waardoor het ook duidelijk wordt welk soort job jou energie geeft. 

Nadat we alle talenten en valkuilen in kaart hebben gebracht gaan we samen op zoek naar welk type jobs goed bij deze talenten en competenties aansluiten. De bedoeling is om bewust vacatures te selecteren waarin jij je niet moet aanpassen aan de competenties van de job maar een functie te vinden die aansluit bij jou! Hierna stellen we jouw CV op of passen deze aan. Ook de motivatiebrief krijgt alle aandacht en stellen we samen op zodat deze naadloos aansluit bij jouw talenten en het type job dat jij graag wil en die het beste bij je past. 

Last but not least bereiden we je sollicitatiegesprek voor, ook hier blijven we dicht bij de kern van jouw talenten en gaven. image