Over mij

 

Welkom bij mij! Ik ben Nadine Heelen, ik ben vrouw, dochter, partner van Kris, ik ben moeder van drie prachtige temperamentvolle meiden en ik ben zelfstandige.

Ik ben ook een boekenwurm, knuffelaar, liefhebber van pasta met zeevruchten en soms een beetje een stiekeme luierik. Ik kan er ook nooit genoeg van krijgen om mijn hoofd te vullen met zoveel mogelijk kennis en informatie. Vandaar dat ik zo een grote boekenwurm ben en al zoveel opleidingen gevolgd heb en er nog steeds bijkomen. 

Wie ben ik voor jou? Ik ben een systemisch coach die haar eigen ervaringen en kennis omzet in motivatie, inzichten en begrip. Ik ben sensitief en voel als geen ander aan waar jouw noden en struikelblokken zitten.

Ik onderzoek, voel in en confronteer op een zachte manier zodat ik jou kan begeleiden in het ontwikkelen van meer inzichten en zelfkennis en het maken van nieuwe, gezondere keuzes.

Waarom doe ik wat ik doe? Ik wil er gewoon ZIJN voor MEZELF en voor de ANDER, niet vanuit aanpassing maar vanuit een GEDRAGENHEID ten opzichte van het grote GEHEEL.

Mijn afgelegde parcours:

‘It has been a bumpy ride’ is wel van toepassing wanneer ik terugblik op het parcours dat ik afgelegd heb. Mijn schoolcarrière verliep allesbehalve vlotjes. Had er destijds iemand verder dan de oppervlakte gekeken was alles heel anders verlopen. Zo ontdekte ik recent dat ik hoogbegaafd ben.

Dit was de eerste stap naar de ontdekking van de missing link. Ik volgde een expertopleiding hoogbegaafdheid bij Hoogbloeier Gifted Academy waardoor ik me gecertificeerd expert hoogbegaafdheid mag noemen. Als loopbaancoach ben ik erkend door de VDAB, hierdoor mag je bij mij loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. 

De wens groeide om andere mensen te helpen die worstelen met bepaalde problemen of gevoelens die ze niet kunnen plaatsen. Ik koos ervoor om me verder te specialiseren en volgde daarom verschillende opleidingen en cursussen: systemisch coachen, expert Me-scan, hoogsensitiviteit, positive discipline, intuïtief kindercoach, pre- en perinatale psychotherapie, mindset, … zo ontstond MEER… mijn ontbrekend puzzelstukje! Welkom!